Mai multi studenti si-au dat frau liber imaginatiei. Rezultatul este un off-roader SF de peste 700 de cai

dsd-golem

 

  • Golem a fost desenat de un grup de studenti
  • Va fi replicat in 30 de exemplare de strada
  • Motorul V8 livreaza peste 700 de cai putere

DSD Golem

Spaniolii de la DSD Design & Motorsport au colaborat cu un grup de studenti de la Universitatea Politehnica din Valencia pentru a creea off-roaderul suprem. Botezat Golem, acesta va fi replicat in doar 30 exemplare iar fiecare va avea peste 700 de cai putere sub capota.

Lasam putin la o parte masinile conventionale si vorbim despre situatia in care designerii auto isi dau frau liber imaginatiei si deseneaza vehicule care nu se supun vreunei reguli. Sa luam ca exemple acel Devel Sixty din Dubai, cu punte dubla pe spate, sau cel mai nou off-roader de la Rezvani.

In aceeasi categorie putem include si acest Golem, dezvoltat de mai multi studenti de la Universitatea Politehnica din Valencia. Numele si-l trage din mitologia evreiasca, iar designul exterior…cel mai probabil din filmele Science Fiction.

 

DSD Golem

 

Oriunde te uiti, dai de unghiuri ascutite si linii futuriste completate de aripi evazate, parbriz inclinat, jante negre si anvelope speciale de off-road. Sa nu uitam de garda inalta la sol si protectiile inferioare din metal.

Conceptul va fi preluat acum de catre spaniolii de la DSD Design & Motorsport, care vor construi o versiune de strada plecand de la acesta. Productia va fi insa una limitata si vor exista numai 30 de exemplare la nivel mondial. Momentan, ne putem doar imagina cum va arata modelul „de serie”.

In ceea ce priveste detaliile tehnice, Golem urmeaza sa ascunda sub capota un propulsor V8, care sa livreze ambelor punti in jur de 710 cai putere. Transmisia va fi una automata cu opt trepte iar pentru a putea fi manevrat cu usurinta, off-roaderul va dispune si de directie integrala.

DSD Golem

 

1,554 total views, 2 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *