Nu a stat pe ganduri: a scos telefonul si a fotografiat-o. Formele caroseriei i-au atras atentia.

 

  • Primul Mercedes AMG GT4 Door Coupe a fost lansat la Geneva
  • Automobilul german este disponibil cu pana la 639 CP sub capota
  • Clientii vor avea de ales intre un V8 si un sistem hibrid

 

Nebunia creat in jurul primului Mercedes AMG GT4 Door Coupe din istorie continua. Cu noi fotografii care surprind automobilul german in trafic, complet necamuflat.

Organizata in perioada 8 – 18 martie, editia din acest an a Salonului Auto International de la Geneva a marcat debutul unui nou produs nonconformist marca Mercedes-Benz.

Este vorba, mai precis, despre primul AMG GT4 Door Coupe din istoria companiei germane, care pleaca de la platforma generatiei cu numarul cinci a modelului de clasa mare E-Class.

 

Caroseria este insa complet noua, designerii Mercedes imprumutand cateva elemente de la automobilele de tip fastback pentru a concura inclusiv la nivel vizual actualul Porsche Panamera.

La interior, primul AMG GT4 Door Coupe din istoria companiei germane are o plansa de bord care tradeaza apartenenta la familia E-Class, in timp ce consola centrala vine de la AMG GT.

Sub capota, inginerii Mercedes au optat pentru doua sisteme de propulsie complet diferite, printre care si solutia micro-hibrida cu pana la 457 CP lansata odata cu modelul CLS 53 AMG.

 

Alternativa acesteia consta intr-o motorizare V8 bi-turbo cu capacitatea cilindrica de patru litri, pe care primul AMG GT4 Door Coupe din istoria companiei germane o ofera cu pana la 639 CP.

Indiferent de cum arata configuratia finala, pachetul standard al automobilului construit pe platforma generatiei cu numarul cinci a lui Mercedes E-Class va cuprinde si sistemul 4Matic+.

Tot la capitolul dotari incluse in pretul de baza putem trece si o cutie automata cu noua rapoarte, pe cand directia integrala este optionala pe versiunea entry-level a primului AMG GT4 Door Coupe.

 

Mercedes AMG GT4 Door Coupe in trafic

Mercedes AMG GT4 Door Coupe in trafic

Mercedes AMG GT4 Door Coupe in trafic

Mercedes AMG GT4 Door Coupe in trafic

Mercedes AMG GT4 Door Coupe in trafic

Mercedes AMG GT4 Door Coupe in trafic

sursa:https://www.4tuning.ro

 

3,251 total views, 3 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *