O sa uiti complet de noul Seria 8 dupa ce vei vedea cum arata acest BMW E31 cu motor de 6.0 litri si trei pedale

automobilului bavarez
  • Un american isi vinde vechiul BMW Seria 8
  • Automobilul bavarez ofera un motor Dinan de 6.0 litri
  • Cutia de viteza este manuala, in sase rapoarte

 

Printre atractiile automobilului bavarez, inmatriculat pentru prima oara acum doua decenii si jumatate, in cursul anului 1993, se numara inclusiv un rulaj de doar 55.293 de kilometri.

BMW a lansat de curand o noua generatie a legendarului Seria 8, insa automobilul proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum Bentley Continental GT sau Mercedes S-Class Coupe nu vine nici cu o motorizare V12, nici cu un set de faruri escamotabile.

Daca nu poti trai fara aceste doua elemente – elemente care au marcat, pana la urma urmei, cariera luxosului model bavarez, ei bine… poate ca ar fi mai indicat sa te orientezi asupra unui exemplar asamblat nu in anul 2018, ci acum mai bine de doua decenii si jumatate.

 

BMW 850Ci cu motor Dinan

BMW 850Ci cu motor Dinan

BMW 850Ci cu motor Dinan

Un astfel de automobil se vinde in prezent peste Ocean, in Statele Unite ale Americii, actualul sau proprietar dezvaluind inca de la bun inceput ca respectivul BMW 850Ci vine cu o lista de modificari a carei valoare originala se ridica la fabuloasa suma de 52.000 de dolari.

Cel mai interesant detaliu cu privire la acest exemplar din anul 1993 face referire la motorizarea aspirata cu 12 cilindri in V, echipat de celebra companie de tuning Dinan cu numeroase bunatati – printre care si o crestere a capacitatii motorului cu mai bine de jumatate de litru.

Pe langa unitatea pe benzina de sase litri, respectivul BMW 850Ci se mai poate lauda si cu o cutie manuala in sase rapoarte, o suspensie Stage III, dar si o noua evacuare cu patru tobe de esapament sau un set de jante cu design in cinci spite, pe 18 inch si cu anvelope Bridgestone.

La interior, superbul automobil bavarez – care te va face sa uiti complet de noul G15, propune o combinatie de piele in doua culori, scaune cu actionare electrica si functie de incalzire, dar si un sistem de climatizare automata, computer de bord ori instalatie audio de inalta fidelitate.

O ultima veste buna despre acest BMW 850Ci cu motor Dinan de sase litri ia forma rulajului de doar 55.293 de kilometri, in timp ce la capitolul puncte mai putin pozitive trebuie mentionat… pretul de platit: peste 44.000 de dolari, suma oferita cu zece ore inainte de sfarsitul licitatiei.

 

BMW 850Ci cu motor Dinan

BMW 850Ci cu motor Dinan

sursa: https://www.4tuning.ro

1,483 total views, 1 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *