Skoda care umileste un BMW M3 in linie dreapta e de vanzare. Cat costa?

skoda-care-umileste-un-bmw-m3-in-linie-dreapta

 

  • Aceasta Skoda Superb din 2015 se vinde cu 34.995 de lire sterline
  • Limuzina ceha ascunde sub capota un motor de doi litri si 560 CP
  • Echiparea interioara include piele, navigatie, scaune incalzite etc

 

Fabricata la mijlocul anilor 2010 si modificata ulterior cap-coada, limuzina companiei cehe ofera acum 560 de cai putere pe ambele punti.

Aceasta nu este nici prima, nici ultima si nici macar singura data cand o Skoda Superb de generatie a treia ajunge la vanzare pe internet. Spre deosebire insa de celelalte exemplare ale limuzinei cehe, masina din cazul de fata vine la pachet alaturi de motorizarea unui Audi S3 si alte cateva imbunatatiri pentru un total de…

… 560 CP. Modificari majore au fost operate, de asemenea, si la nivelul suspensiei sau sistemului de franare, in timp ce exteriorul a scapat complet neantins – daca scoatem din ecuatie noile jante din aliaj. Ba chiar exista si un logo cu inscriptia Greenline, care ii asigura pe ceilalti participanti la trafic ca nu au de ce sa se teama.

Skoda Superb cu 560 CP de vanzare

Skoda Superb cu 560 CP de vanzare

 

O simpla apasare a pedalei de acceleratie va lua insa prin surprindere inclusiv soferii de BMW M3, Mercedes E63 AMG ori Ferrari 458 Italia. Si nu este niciun fel de exagerare, proprietarul acestei Skoda Superb de la mijlocul anilor 2010 vorbind anterior despre cum limuzina ceha ajunge de la 0 la 96 km/h in doar 2.9 secunde.

Si totul in conditiile unui confort maxim, printre echipamentele interioare disponibile in cazul de fata numarandu-se si o cutie automata cu dublu ambreiaj, scaune incalzite atat pe fata, cat si pe spate, plus o tapiterie din piele bej. Din meniu nu lipsesc, de asemenea, nici trapa panoramica sau sistemul de navigatie.

Acum, daca vine vorba despre pretul de vanzare al acestei Skoda Superb, limuzina ceha nu este deloc ieftina. Rulata pentru aproximativ 42.000 de kilometri, spectaculoasa masina are o nota de plata care se ridica la suma de… 34.995 de lire sterline. Vorbim astfel despre putin peste 40.000 de euro la cursul zilei de astazi.

 

4,679 total views, 3 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *