Toti s-au ingramadit sa-l vada de-aproape. Cum arata noul Maybach Ultimate Luxury, sedanul cu garda la sol de SUV.

mercedes-maybach-ultimate-luxury
  • Noul Mercedes-Maybach Ultimate Luxury a debutat oficial la Beijing
  • Conceptul germanilor ia forma unui sedan cu garda la sol de SUV
  • Interiorul a primit atat un set de ceai, cat si un buchet de flori

 

Lansat cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Beijing, conceptul companiei germane impresioneaza inclusiv prin setul de ceai si florile de la interior.  Mercedes a sosit in cadrul editiei din acest an a evenimentului Beijing Auto Show alaturi de o sumedenie de produse noi, insa cele mai multe dintre privirile exploratoare ale publicului s-au indreptat catre un concept.

 

mercedes-maybach-ultimate-luxury-1

 

Este vorba despre conceptul Mercedes-Maybach Ultimate Luxury evident, care combina caroseria in patru portiere a unui sedan traditional cu… garda generoasa la sol a unui Sport Utility Vehicle.

Interesant este si interiorul pentru numai patru persoane care, pe langa scaunele individuale si consola centrala alungita, isi mai intampina pasagerii inclusiv cu un set de ceai si un buchet de flori, daca iti vine sa crezi.

Tot la capitolul detalii extravagante putem trece, fara niciun fel de problema, si lungimea totala de peste 5.2 metri, jantele turbionare pe 24″ sau display-urile de 12.3 inch fiecare de la nivelul bordului.

Complet diferit este, de altfel, termenul perfect pentru a descrie chiar si sistemului de propulsie, noul Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept apeland la patru motoare electrice si o baterie cu capacitatea de 80 kWh.

Puterea maxima anuntata oficial se apropie de 750 CP, suficient pentru o viteza de top limitata la 250 km/h; in ceea ce priveste autonoma, aceasta depaseste valoarea de 500 de kilometri conform masuratorilor NEDC.

 

mercedes-maybach-ultimate-

mercedes-maybach-ultimate

sursa:https://www.4tuning.ro

2,362 total views, 3 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *